Kullanıcı Adı: Beni Hatirla?
Şifre:
  Aksaray Üniversitesi Forum > Atatürk Köşesi >  MUSTAFA KEMAL ATATÜRK (Moderatör: TuFFan) > kendi sesinden ATATÜRK
GOOGLE ARAMANIZI BU BÖLÜMDEN YAPABİLİRSİNİZ
Özel Arama

isminiz@aksarayuniversitesi.com uzantılı Bedava Msn & Mail Adresi Alabilirsiniz

Reklamlar
  Aksaray Üniversitesi Forum > Atatürk Köşesi >  MUSTAFA KEMAL ATATÜRK (Moderatör: TuFFan) > kendi sesinden ATATÜRK
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: kendi sesinden ATATÜRK  (Okunma Sayısı 53 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
EREN
Öğretim Görevlisi
**

I’M THE BEST ALAY!NA REST.

« : 18 Kasım 2008, 19:28:47 »

Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir. Ben milletimin en büyük ve ecdadımın en değerli mirası olan bağımsızlık aşkı ile dolu bir adamım. Çocukluğumdan bugüne kadar ailevî, hususî ve resmî hayatımın her safhasını yakından bilenler bu aşkım malumdur. Bence bir millete şerefin, haysiyetin, namusun ve insanlığın vücut ve beka bulabilmesi mutlaka o milletin özgürlük ve bağımsızlığına sahip olmasıyla kaimdir. Ben şahsen bu saydığım vasıflara, çok ehemmiyet veririm. Ve bu vasıfların kendimde mevcut olduğunu iddia edebilmek için milletimin de aynı vasıfları taşımasını esas şart bilirim. Ben yaşabilmek için mutlaka bağımsız bir milletin evladı kalmalıyım. Bu sebeple milli bağımsızlık bence bir hayat meselesidir. Millet ve memleketin menfaatleri icap ettirirse, insanlığı teşkil eden milletlerden her biriyle medeniyet icabı olan dostluk ve siyaset münasebetlerini büyük bir hassasiyetle takdir ederim. Ancak, benim milletimi esir etmek isteyen herhangi bir milletin, bu arzusundan vazgeçinceye kadar, amansız düşmanıyım.
Alıntı
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2008, 20:04:50 Gönderen: EREN » Logged

Tutucu de?iLim... Piyasa da de?iLim... Prensiplerim yoKtur... ama seviyesiz de?iLim... Kurallar? sevmem ama yersiz yere çi?nedi?im görüLmemi$tir... içe kapan?k de?iLim ama gerekmezse konu$mam...Kinci de?iLim ama unutmam...$efkat gösteririm ama $?martmam.$üpheciyim ama kuruntu yapmam... Kendimle çeli?ebilirim ama kafama takmam...DaLga geçerim ama k?rmam....Ciddiye aL?r?m ama kap?Lmam... Huzur veririm ama söz vermem... Sahip oLurum ama ait oLmam...
GALATASARAY  ULTRASLAN*€Lden düşme sevdaLar değiL ßenim istediğim ya yüreğinin sahißi oLmaLıyım yada hiçßirşeyin..!!!
moody34
Öğrenci
*

« Yanıtla #1 : 23 Kasım 2008, 15:14:29 »

sen rahat uyu Ata'm sesin binlerce yıl sonra bile seni yaşatacak...

İşgaldeki hali sakın unutma, Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan yine çıkardın amma, Baban kimdi bilemezdin şerefsiz...
rap_ba$kan
Öğrenci
*

« Yanıtla #2 : 24 Kasım 2008, 00:34:27 »

ATAM SENİ ÇK ÖZLÜYORUZ SENİN GİBİ DEĞERLİ Bİ İNSAN BU ZAMANA KADAR GELMEDİ GELMEZDE (ATAM İZİNDEYİZ)
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Basit Görünüm
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Aksaray Üniversitesi Forum | Powered by SMF 1.1.7.
© 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

Aksaray Üniversitesi Forum Çöl Atesi v3 by rallyproco