![]() |
| Hata Mesajı |
Forumumuzda Aktivede Bulunabilmeniz için Öncelikle Üye Olunuz..Forumumuza Üye Olmayanlar Hiç Bir Şekilde Link Görüntüleyemez ve Konulara Cevap Yazamazlar.Üye Olmak İçin BURAYA Yazısına Tıklayınız.Zaten Üye İseniz Lütfen Giriş Yapınız. |
|
|||||||
| Kayıt ol | Video Directory | Yardım | Sohbet Full | Üye Listesi | Oyun oyna | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
GOOGLE ARAMALARINIZI BU BÖLÜMDEN YAPABİLİRSİNİZ |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
MÜDAVİM MÜDAVİM |
Yunus gelmiş kapımıza Mevlana da yolda
Hızır’ı görmüşler geçen insanlardan uzakta İnsanlığı kurşunlamışlar sokak ortasında İmamı dövmüşler cami avlusunda Hadi uyan bugündür senin olan Hadi uyan ölü adam yarın olmadan Hadi uyan yalanlar yârin olmadan Hadi uyan âdemoğlu şeytan uyandırmadan Cennetten arazi satın al cehennemdekilere sat Yalanlarla yat/ düşlere gebe kal / gerçeklerle kalk Sözümü dinle de şu âdemoğullarından uzakta yat Kendi ateşini kendin yak sonra var git istediğine sat Acılarından bir kule inşa et Kendini kulenin rapunzeli ilan et Dudaklarını ıslat kurbağa prensini bekle Gökyüzünü sahiplen beklerken Gün batımından sorulacak nasıl olsa kulun hakkı Bütün hazımsızlığınla sıç ortalık yerine âlemin Nefsini hazır tut nefis yalanlar için he hey dürzü İblis dahi gelip sıkacak gırtlağını, o biçim, gerçeğinin Yürüyen ölüler görüyorum Slogan yiyip propaganda sıçan ölüler Görüyorum, görmemezlikten gelemiyorum Her şey çok güzel olacak diyen ağızlara torbalar dikiyorum Yürüyen ölüler görüyorum, kefensiz Şık giyimli katillerin Nasrettin’i oluyorum Yedikçe semiren hayvanların kürklerinden çoraplar örüyorum Her gece kendimi rapuzelin saçlarına asıyorum Yalanlarımı satıyor gerçeklerimle uyanıyorum Sus(u)yorum Volkan ATEŞ
|
|
|
#2 | |||||||||
|
Yeni Üye Üyelik tarihi: Jul 2009
Konular: 7
Seviye: 13 [ ![]() ![]() ![]() ]Aktiflik: 0 / 301 Teşekkürleri: 2
6 mesajına 6 kere teşekkür edildi.
|
yine döktürmüşün güzel bi şiir çıkmış ortaya
içine her düşen kendi keşfi sanıyor seni oysa sen melekleri bile kıskandıracak kadar kendinsin ve kendini acıtmak istiyorsun ama güller kendine batamaz bilmiyor musun Aşka... Rüzgara... Ayrılığa... Zamana... eyvallah... |
|||||||||
|
|
|
|
|
#3 |
|
MÜDAVİM MÜDAVİM |
Kahraman Tazeoğlu'nun ARAZ'ını imza yağmışsın kendine. O zaman yorumun için eyvallah :)
|
|
|
#4 | |||||||||
|
MÜDAVİM MÜDAVİM Üyelik tarihi: Sep 2009
Konular: 11
Seviye: 16 [ ]Aktiflik: 38 / 380 Teşekkürleri: 0
7 mesajına 9 kere teşekkür edildi.
|
volkan okulu bitirdin askere gidiyorsun en çok ben seviniyorum ha
![]()