![]() |
| Hata Mesajı |
Forumumuzda Aktivede Bulunabilmeniz için Öncelikle Üye Olunuz..Forumumuza Üye Olmayanlar Hiç Bir Şekilde Link Görüntüleyemez ve Konulara Cevap Yazamazlar.Üye Olmak İçin BURAYA Yazısına Tıklayınız.Zaten Üye İseniz Lütfen Giriş Yapınız. |
|
|||||||
| Kayıt ol | Video Directory | Yardım | Sohbet Full | Üye Listesi | Oyun oyna | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
|
GOOGLE ARAMALARINIZI BU BÖLÜMDEN YAPABİLİRSİNİZ |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Moderator MÜDAVİM |
eğitim fakültesinin tanıtımını yapalım fotoğraflarla yazılarla burada üniversitemizin bu bölümünü merak eden arkadaşlar için güzel olur diye düşünüyorum...
Evet fakültemizin ilk öğrencilerinden biri olmaktan dolayı buruk bir mutluluk yaşıyorum bu sene sosyal bilgiler öğretmenliği bölümünde 2 . sınıf olacağız. Ben genel bir bilgi vereyim: Fakültemiz Aksaray üniversitesinin kampüsünün en sonunda bulunmakta olup 3 katlı minik bir binadır şuan fakültemizde 3 bölüm vardır : sınıf öğretmenliği sosyal bilgiler öğretmenliği ve fen bilgisi öğretmenliği... bu sene matematik öğretmenliği ve pdr bölümünün açılacağı söylentiler arasında... Konu deluxo tarafından (10-24-2009 Saat 12:06 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
| Bu mesaj için caner9444 kullanıcısına teşekkür edenler: | HATAYLI DAMARCI (12-06-2009) |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| SİTE KURUCUSU
| ADMİN
| YÖNETİCİ
| YENİ ÜYE
| MÜDAVİM
| UZMAN
| PROFESÖR |
| (¯`·._.·Oº°[Dost Siteler]°ºO·._.·´¯) | ||||||||